MONTREAL | Carolina Tjus

Carolina Tjus

Annons

MONTREAL

imageimageimageimageimageimageimage

I helgen var jag till Kanada. Som sagt är jag ju tvungen att läsa 6 credits på college här för att få mitt visum. Så en av klasserna jag gjorde var om Montreal och sen ingick det en helgtrip dit. Gjorde klasserna redan i januari så nu var det äntligen dags för den roliga delen av klassen!

Vi åkte supertidigt på fredag morgon. Lämnade huset redan vid 06:00, sedan var det en ca 8 timmars bussresa. Låter jättehemskt men det gick bra faktiskt! Tog ett lunchstopp i Albany så nu kan jag säga att jag varit i New Yorks huvudstad också!

När vi kom fram lämnade vi våra saker på rummet och gick ut för middag och sen utgång.

Lördag gick bussen kl 10 för en guidad tur av Montreal. Var en väldigt fin stad, väldigt rent och tyst jämfört med NYC. Var bla och såg kyrkan Notre Dame som ni ser på bilderna, den var verkligen superfin. Vi såg även filmcrewet till nya x-men filmen eftersom dom höll på att spela in den där när vi var där.

Lördag kväll såg ungefär lika ut som fredag kväll + att vi såg en hockeymatch montreal vs florida medan vi åt middag.

Söndag gick bussen hem vid 10 så spenderade typ hela söndagen på en buss, vilket inte var så kul då det var ca 30 grader och sol ute…

Men hade en jätterolig resa iallafall!

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats